Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),()-KIRKLARELİ'nin Lüleburgaz ilçesinde Trend Spor Kulübü tarafından yürütülen 'Masa Tenisinde Kızların Gücü Projesi'  kapanış turnuvası ile sona erdi.

Dezavantajlı bölgelerdeki kız çocuklarının spora teşvik edilmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla hazırlanan ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen projeye Lüleburgaz Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destek verdi.
İki gün süren turnuvayla kapanışı yapılan projede kız çocukları masa tenisi alanında kendilerini geliştirerek çok sayıda derece elde etti.6 ay süren projede öğrenciler okullarında masa tenisi eğitimi alıp, şehir gezileri yaparak bu illerde müsabakalar yaptılar. Kapanış töreninde katılımcılar Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Kırklareli Gençlik Spor Şube Müdürü Hacı Bekir Bardak ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihan Erdem'in elinden sertifika, madalya ve kupalarını aldı.
Turnuvada Küçükler kategorisinde birinci Meva Asel Avcı,  Medine Selçuk ikinci, Tuana Aksoy üçüncü ve Seyhan Bucak dördüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde birinciliği Sıla Özgür kazanırken, Pelin Işık ikinci, Eylül Nisa Akış üçüncü ve Tuğsem Altun da dördüncü oldu.