KAYSERİ,() - KOCASİNAN Belediyesi, belediye hizmetlerinin yanında eğitime sunduğu destek projeleri ile dikkat çekti. Eğitime desteğini artırarak devam ettiren Kocasinan Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'na yeni bir spor ve konferans salonu kazandırdı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek, yenilenen konferans salonunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar’a , Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Murat Bal eşlik etti.

Öğrencilerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilere yaptığı konuşmada, “Okul boyunca almış olduğunuz eğitimler ileriki hayatınızda sizlere birer ışık tutacak ve meşale olacak. En önemlisi de geleceğin Türkiye’sini sizler inşa edeceksiniz. Bizlerin görevi sizlerin daha mutlu ve daha huzurlu bir şekilde yaşamanız için çalışmaktır." dedi.

FOTOLU