ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi'nin 2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte açtığı  yaz spor okulu, 2 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.
Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan Konyaaltı Yaz Spor Okulu, yüzlerce öğrenciye ev sahipliği yapacak. Uzman eğitmenler eşliğinde keman, gitar, bale, seramik, resim, halk oyunları, İngilizce, Rusça, çocuk jimnastiği, basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, wushu, masa tenisi, mangala ve zumba branşlarında kurslar düzenlenecek. Kurslar, KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Atatürk Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland tesislerinde gerçekleştirilecek. 20 branşta 81 grupta açılacak Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulu, 2 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Kurslar 31 Ağustos Cuma günü kapanış töreniyle son bulacak.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim öğretim yılının son ders zili ile birlikte binlerce öğrencinin yaz tatiline girdiğini, öğrencilerin Konyaaltı'nda dolu dolu bir yaz tatili geçirmelerini istediklerini dile getirdi. Muhittin Böcek, her yıl Yaz Spor Okulu ile yüzlerce öğrenciye farklı branşlarda eğitim verdiklerini söyledi.
Başkan Muhittin Böcek, “Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın hem eğlenebilecekleri hem de sevdikleri bronşlarda kendilerini geliştirebilecekleri kurslar açıyoruz. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulları ile çocuklarımızın sporu sevmelerini amaçlıyoruz. Bu yıl branş sayımızı artırdık. 20 branşta 81 ayrı grupta kurs açıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI