Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, () - ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde kadınlar tarafından başlatılan 'Haydi bir paket de sen gönder, Türk askerine destek ol' kampanyasında toplanan malzemelerin yer aldığı 500 paket Mehmetçiğe ulaştı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın eşi Azime Çetinkaya, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Tümer, MHP Kadın Kolları Başkanı Tuğba Dalgıç, Kumluca Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşegül Alkan'ın da aralarında bulunduğu kadınlar bir süre önce Zeytin Dalı Harekatı'na destek için başlattığı 'Haydi bir paket de sen gönder, Türk askerine destek ol' kampanyası sona erdi.

Kampanya kapsamında toplanan bere, atkı, şapka ve alt üst termal içliğin bulunduğu 500 paket Kumluca'dan kargo aracılığıyla Kilis'e gönderildi. Paketlerin bu sabah Kilis Gülbaba Hudut Komutanlığı'na ulaştırıldığı belirtildi.

Azime Çetinkaya, "Türk kadını her zaman askerinin yanındadır. Savaşta olsun, barışta olsun, Nene Hatunlar, Fatma Bacılar olmuşlardır. Kağnılarla, çocukları sırtında cephane taşımışlardır. Biz de askerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek için bu çalışmayı yaptık. Allah razı olsun onlardan. Vatan millet sağ olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI