Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, () - KREDİ ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürü Recep Ali Er başkanlığındaki heyet, öğrencilerin sorun yaşadıklarını belirterek eylem yaptığı Isparta'daki yurda gelerek öğrencilerle görüştü.
Isparta'da bu yıl hizmete açılan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı 4 bin kişilik Murad Hüdavendigar Yurdu ve Isparta Yurdu'nda kalan öğrenciler önceki gece eylem yaparak, yurttaki sıkıntılarını dile getirdi. Olayın ardından Isparta'ya gelen KYK Genel Müdürü Recep Ali Er, Yurt İdare ve İşletme Daire Başkanı Yavuz Güner, İdari İşler Daire Başkanı Dursun Özdemir, KYK İl Müdürü Cumhur Ziya Kurt ve şube müdürleriyle toplantı yaptı. Genel Müdürü Recep Ali Er daha sonra beraberindeki heyetle yurtları inceleyerek, öğrencilerle bir araya geldi. 
Yurt İdare ve İşletme Daire Başkanı Yavuz Güner, Murad Hüdavendigar Yurdu ve Isparta Yurdu'nun bu yıl hizmete açıldığını belirterek, 4 bin öğrenciye hizmet verdiklerini, bunun da kolay bir şey olmadığını söyledi. Güner, "Elbette aksaklıklar yaşanacak. Bu yıl yurdumuzun ilk yılı. Biz zaten bu aksaklıklar yaşanmaması için gece gündüz çalışıyoruz. Yaşanan aksaklıklar çok kısa bir süre zarfında giderilecek. Amacımız öğrencilerimizin evlerindeki konforu aratmayacak bir yurt hizmete sunmak. Güvenliğiniz ve konforunuz için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Sizlerden de biraz anlayış bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI