ÇANAKKALE’nin Lapseki ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda, dördüncü kez başkan seçilen Cengiz Halil Teoman, güven tazeledi.  

Lapseki Belediyesine ait Sahil Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulun divan başkanlığını, Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Oda Başkanı Cengiz Halil Teoman, faaliyet raporunu okudu.

Oy kullanmaya geçilmeden önce bir konuşma yapan Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu, “Devletimize, hükümetimize çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet tarihinde ilk kez esnaflarımıza faizsiz kredi verdiler. Esnaflarımıza destek devam ediyor” dedi.

Lapseki Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz ise, “Biz esnaf temsilcileri olan Oda başkanlarına değer veriyoruz. Her ay birlikte toplantı yaparak sorunları birlikte çözmeye çalışıyoruz. Lapseki artık dünkü Lapseki değil. Yarın da, bugünkü Lapseki olmayacak. Esnafımızın özellikle bunun farkında olmasını istiyorum. İlçemizde, 1915 Çanakkale Köprüsünün temelinin atılmasıyla birlikte bölgemiz çok hızlı bir değişime geçti. Bu değişimden esnafımız, halkımız bir şekilde yararlanacak. Bugüne kadar görev yapan yönetim kuruluna ve yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na kayıtlı 608 üyeden yaklaşık 300’ünün oy kullandığı seçimde dördüncü kez başkan seçilerek güven tazeleyen Cengiz Halil Teoman’ın yönetim kurulunda Murat Akçaalan, Hasan Vurucu, Cihat Yolaçıcı, Kadir Gül, Metin Demirci, Murat Demirdöğen yer alırken, denetleme kurulunda ise Orhan Aktuğ, İbrahim Kıroğlu, Aysel Liman Çetin yer aldı.

Orhan AKTUĞ / LAPSEKİ (Çanakkale), ()

FOTOĞRAFLI