GEBZE(Kocaeli), () - GEBZE Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı içerisinde yer alan dağ kızağının keyfini çocuklar yaşıyor. 40 kilometre hızla ilerleyen kızakta çocuklar heyecan dolu anlar yaşıyor.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in vizyon projelerinin başında gelen Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı'nın keyfini Gebzeli çocuklar yaşıyor. Macera ve Aksiyon Parkı içerisinde yer alan dağ kızağına Gebzeli aileler yoğun ilgi gösteriyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Gebzeli çocukların adeta akınına uğrayan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı'ndaki dağ kızağı 40 kilometre hızla adrenalin dolu anlar yaşatıyor. Marmara Bölgesinde ilk ve tek olma özelliğine sahip olan dağ kızağını aileleriyle birlikte test eden çocukların mutlulukları ve heyecanları yüzlerine yansıdı. Oldukça keyifli dakikalar geçiren çocuklar böylesine güzel bir parkı Gebze'ye kazandırdığı için Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e teşekkür etti.

Çocukların eğlencelerine ortak olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Çocuklarımız dağ kızağında oldukça keyifli zamanlar geçiriyor. Dağ kızağımız diğer emsallerine göre daha uzun ve eşsiz bir manzaraya sahip. Gebzeli hemşerilerimiz hem manzaranın tadını çıkarıyor bunun yanı sıra oldukça heyecanlı ve keyifli zaman geçiriyor. Bölgede ilk ve tek olma özelliğine sahip dağ kızağımızın bu deneyimi yaşamak isteyen, komşu illerden de insanları buraya çekecektir" dedi.