ANTALYA, () - ANTALYA'da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda Muratpaşa Belediyespor tişörtüyle 91 kiloda altın madalyaya uzanan Hasan Mert Kızıl, sevincini Belediye Başkanı Ümit Uysal'la paylaştı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saati saat 08.15'te belediye fuayesindeki Turunç Masa başladı.

Muratpaşa'nın farklı mahallerinden gelen vatandaşlarla yüz yüze görüşen Başkan Uysal'ın bu hafta konukları arasında hafta sonu Antalya'da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli sporcu Hasan Mert Kızıl vardı.

Şampiyonada Muratpaşa Belediyespor tişörtüyle mücadele eden ve 91 kilo full contact branşında Türkiye şampiyonu olan Kızıl, madalya sevincini Başkan Uysal'la paylaştı. Başarılı sporcuyu tebrik eden Başkan Uysal, genç sporcu için Muratpaşa Belediyesi tesislerinin sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Desteklerinden dolayı teşekkür eden Kızıl, Başkan Uysal'a minyatür kick boks eldiveni hediye etti.

FOTOĞRAFLI