MANİSA Genç İşadamları Derneği (MAGİAD) Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde ilçede yapmayı hedefledikleri etkinlikler hakkında destek istedi.

Turgutlu Belediye Başkanı MHP'li Turgay Şirin, MAGİAD Başkanı Ömer Geriter ile yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Başkan Şirin'in derneğin ilçede yaptığı etkinlikleri yakından takip etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Geriter, "Manisa'da ve ilçelerimizde sorumluluk projeleri kapsamında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Özellikle Turgutlu ilçesinde bulunan Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin yüksekokulunda öğrenci topluluğumuzu oluşturduk. Öğrenci topluluğumuzun yaptığı çeşitli etkinlikleri Turgutlu Belediyemiz yakından takip edip destek verdiler. Bu konuda sayın başkanımız Turgay Şirin'e teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da ilçede yapacağımız etkinliklere destek vereceği inancındayız" dedi.

Ziyarette konuşan Şirin ise, Türkiye'nin ve Manisa'nın genç işadamları ile girişimcilere çok ihtiyacı olduğunun altını çizerek, "Gençlik, işadamlığı, girişimcilik hepsi bir araya topladığınızda ülkemiz adına ortaya güzel tablolar çıkıyor. Genç işadamlarımızın enerjisine hem ülkemizin hem de Manisa'nın büyük ihtiyacı var. Bu bağlamda derneğimizin ve derneğimize bağlı üniversite gençliği topluluğunun yapacağı her türlü etkinliğe belediye olarak gereken desteği vermeye gayret göstereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından MAGİAD Başkanı Geriter Belediye Başkanı Şirin'e önümüzdeki aylar yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, ()

FOTOĞRAFLI