Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, karne dağıtımında 'şimdi okuma zamanı' diyerek öğrencilere kitap hediye etti.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yarıyıl tatili nedeniyle Dönüklü, Mevlana ve Hacı İbrahim Uşağı İlköğretim Okullarında Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ile birlikte karne dağıttı. Çocuklarla yakından ilgilenen, onlarla şakalaşıp sohbet eden Mahçiçek, girdiği bir sınıfta 'Kızlar mı daha çalışkan, erkekler mi?' sorusuna 'Erkekler' cevabını alınca gülümseyerek, kız çocuklarının da çok başarılı olmasını istediğini söyledi. Mahçiçek ayrıca karnelerini verdiği öğrencilere bir de sürpriz yaparak hikaye kitabı hediye etti.
Öğrencilere kitap okumaları için çağrıda bulunan Mahçiçek, şunları söyledi:
"2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın birinci döneminde bizleri buraya davet eden Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin Akkurt’a teşekkür ederiz. Bu güzelliği, bu heyecanı evlatlarımızla birlikte yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Bütün çocuklarımıza, zihin açıklığı temenni eder, başarılarının devamını dilerim. 'Şimdi okuma zamanı' diyerek sömestr tatilinde çocuklarımız dinlenip tatillerini verimli bir şekilde geçirerek, hediye ettiğimiz kitapları okusunlar. Ayrıca Onikişubat Belediyesi olarak sosyal hizmetler kapsamında yapmış olduğumuz spor salonlarından faydalanıp, eğlenceli vakit geçirmelerini diliyorum."
Karne dağıtımından sonra velilerle de bir araya gelerek Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, belediyenin yapmış olduğu faaliyetlerden bahsederek, hanımlar için her türlü imkânların sağlandığını ve mutlaka faydalanmaları gerektiğini belirtti.
FOTOĞRAFLI