KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, apartman ve sitelerde unutulmaya yüz tutmuş komşuluk kültürünü ayakta tutmak için kahvaltılar organize ederek site sakinlerine, "Komşu olduğunuzu unutmayın" diyor.
İnsanların birbirleriyle kaynaşmakta zorluk yaşadığı, büyük ölçekli sitelerde komşuluk ilişkilerini arttırmak ve toplumsal kültürü ayakta tutmak adına belirli aralıklarla site kahvaltıları düzenleyen Onikişubat Belediyesi, son kahvaltı sofrasını Gayberli Mahallesi'ndeki Turgut Özal Sitesi'nde kurdu. Site sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği kahvaltıya ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, kahvaltıya katılmalarından dolayı site sakinlerine teşekkür ederken, onların istek ve önerilerini de dinledi. 
Göreve geldiği 2014'ten bu yana Gayberli Mahallesi'ne 441 bin lirası kilit parke döşemesi, 691 bin lirası da asfalt olmak üzere toplamda 1 milyon 532 bin liralık yatırım yaptıklarını ifade eden Mahçiçek, ilçe geneline yapılan yatırımlar ve bundan sonra yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
Kahvaltının sonunda Başkan Hanefi Mahçiçek, çocuklara oyuncak hediye etti. 
FOTOĞRAFLI