TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde polis ve jandarma ekipleri 50 personelle nevruz nedeniyle ilçe girişinde asayiş ve trafik uygulaması yaptı.

Nevruz bayramı kutlamaları kapsamında yapılan uygulamaya Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ve İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Murat Kızıltan’da katıldı.  Keşan – Malkara ve Tekirdağ Karayolu üzerinde ve ilçe giriş ve çıkışları olmak üzere ilçe merkezindeki belirli noktalarda kontroller yapıldı. Durdurulan araçların içerisi ve bagajları didik didik arandı. 50 personel ile yapılan çalışmalarda, 100 araç sorgulanırken, 200 kişi Genel Bilgi Taraması'ndan geçirildi. Uygulamada bir sürücüye ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapılırken, 1 kamyon ise trafikten men edildi.

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, uygulamayla ilgili bilgiler vererek, "Güvenlik açısından kolluk kuvvetleri dönem dönem özelliklede anayol üzerinde olmamız sebebiyle gerekli asayiş ve trafik denetimlerini yapıyorlar. Bizlerde arkadaşlarımızın çalışmalarına belirli aralıklarla nezaret ediyoruz. Ve çalışmaları değerlendiriyoruz. Buradaki amaç tabi özellikle vatandaşlarımızın sağlık ve güven içerisinde yolculuklarını yapmalarına sağlamaya yönelik. Denetimlerimiz devam edecek.” dedi.