ANKARA, () - MAMAK Belediyesi, bünyesinde çalıştırdığı bin 448 personelin sürekli kadroya geçişleriyle ilgili uygulama sınavı sona erdi.
Mamak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İşletme Müdürlüğü’nde çalışan taşeron işçiler uygulamalı sınava tabi tutuldu. Yeni taşeron düzenlemesinin ardından kadroya geçişte son aşama olan uygulama sınavlarının 4’üncü gününde, şartları kanuna uyan ve uygulama sınavına girmeye hak kazanan belediye bünyesinde çalışan bin 448 işçinin uygulama sınavı sona ermiş oldu.
Kadroya geçiş işlemlerinin hayırlı olmasını dileyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Uygulamalı sınavdan geçen işçilerimizden bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sorumluluk, gayret ve çalışma azmi bekliyoruz” dedi.
26 MART PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK
Oluşturulan sınav kurulu tarafından sınava tabi tutulan personele, çalıştığı iş alanı ile ilgili uygulama yaptırıldı. Taşeron işçilerle ilgili çalışmaları yürüten sınav kurulunun 4 günlük çalışmasını tamamladığını kaydeden Sınav Komisyonu Başkanı Hilmi Bedir, sınavda başarılı olanların, 26 Mart Pazartesi günü sonuçların açıklanacağını söyledi.
2 NİSAN’DAN SONRA KADROLU OLACAKLAR
Mülakatların tamamlanmasının ardından sürecin büyük bir kısmı tamamlandı. İşçiler, 2 Nisan 2018 tarihinden sonra kurulma aşamasında olan Mamak Belediyesi Personel Limited Şirketi’nin elemanı olarak çalışmaya başlayacak.
FOTOĞRAFLI