MANATVGAT, () - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Çekya'nın başkenti Prag'da gerçekleşen turizm fuarından umutlu döndüklerini söyledi.

MATSO bölge turizmine katkı sağlamak amacıyla bu yıl planladığı turizm fuarlarında Manavgat- Side destinasyonunu tanıtmaya devam ediyor. MATSO heyeti bölge tanıtımını Çekya'nın başkenti Prag'da gerçekleşen turizm fuarında açtığı stantta sürdürdü. 15- 18 Şubat tarihlerinde Holiday World 2018 Turizm Fuarı'nda açtığı stantlarda MATSO personeli tarafından ziyaretçilere güzel şekilde tatil yapabilecekleri anlatılırken, Manavgat'ı tanıtan çeşitli argümanlar hediye edildi.

Fuar boyunca çok sayıda tatilciyi, tur acentelerini ve turizm profesyonellerini ağırlayan MATSO standını Prag Büyükelçisi Ahmet Necat Bigalı beraberindeki heyetle ziyaret etti.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Prag Holiday World 2018 Turizm Fuarı'nda MATSO standının yoğun ilgi gördüğünü belirterek, "Manavgat- Side destinasyonunu güzel şekilde tanıttık. Fuarlardaki ilgi umutlarımızı yeşertti" dedi.

Manavgat- Side destinasyonunu daha iyi tanıtabilmek amacıyla her yıl çok sayıda turizm fuarında tanıtım gerçekleştirdiklerini hatırlatan Boztaş, "Her yıl bir tanıtım programı hazırlayarak farklı ülkelerin turizm fuarlarında oda olarak ilçemize daha fazla turistin gelmesini katkı sağlamayı hedefliyoruz. Elimizden geldiğince çeşitli tanıtım çalışmaları yürütüyoruz. Manavgat- Side destinasyonunu en güzel şekilde tanıtarak hem konaklama sektörünün hem de Manavgat'taki ticaretin daha iyi gitmesi için MATSO olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI