BOLU'nun Mengen ilçesinde Genç Aşçılar Topluluğu ile Mengen Belediyesi işbirliği ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ) Gastronomi Bölümü ve Mengen Meslek Yüksekokulu öğrencileri için kaynaşma etkinliği düzenlendi.
Mengen Belediyesi kapalı halı saha ve sosyal tesisinde düzenlenen kaynaşma gecesine üniversite öğrencileri yoğun katılım gösterdi. Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut burada yaptığı konuşmada, "İlçemizde eğitim gören öğrencilerin her biri benim için çok özel. Bu tür sosyal etkinliklerin okul hayatlarında onları daha çok motive edeceğini düşünüyorum. Etkinliklerimiz devam edecek. Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin kurucusu çok değerli hayırsever merhum İzzet Baysal’ı Rahmetle anıyoruz." dedi.
Etkinlik kapsamında ayrıca Genç Aşçılar Topluluğu tarafından BAİBÜ öğrencileri adına gecenin anısına Turhan Bulut'a plaket takdim edildi. Etkinlik, çeşitli eğlencelerle devam ederken, Mentalist Abidin Özçelik sahne alarak ilginç gösteriler sergiledi. Öğrenciler, gösterileri büyük bir merak ve beğeniyle izlediler. Gösterilerin ardından üniversite öğrencilerinden oluşan müzik grubu sahne aldı. Gece geç saatlere kadar süren etkinlik daha sonra sonlandırıldı.