İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ADİLE Teyze Eğitim Kurumu'nda eğitim gören okul öncesi 6 yaş grubu çocuklar, düzenlenen törenle mezun oldu.
Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'ndeki mezuniyet ve diploma törenine merkez kurucuları Adile ve Muharrem Yellice, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Gecede 4 yaş ile 5 yaş öğrencilerinin yaptığı gösteriler izleyenlere eğlenceli saatler yaşattı.
Dans ve halk oyunlarını başarıyla sergileyen minikleri aileleri alkışlarıyla motive etti. Anne ve babalarının karşısında öğrendiklerini sergileyen çocukların sempatik hareketleriyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Gecede Oxford İngilizce Eğitim Programı'nda eğitim gören çocuklar, Oxford sertifikalarını öğretmenlerinin elinden aldı. İngilizce şarkılar söyleyen, tiyatro oyunları sergileyen minikler velileri tarafından ayakta alkışlandı.
Törene katılan anne ve babalar ise duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. 6 yaş grubu öğrencilerin mezuniyet sevinci yaşadığı gecenin sonunda okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler toplu hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

FOTOĞRAFLI