ANTALYA, () - CUMHURBAŞKANI adayı Muharrem İnce, 19 Haziran Salı Kepez Arena Spor Salonu yanındaki alanda miting düzenleyecek.
CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, 19 Haziran Salı günü Hatay'da yapacağı mitingin ardından Antalya'da saat 17.30'da miting düzenleyeceğini kaydetti. Kepez Arena Spor Salonu yanındaki alanda gerçekleştirilecek miting için hazırlık yaptıklarını kaydeden Ahmet Kumbul, "Sayın Muharrem İnce, adaylığının açıklandığı günden bu yana vatandaşlardan büyük ilgi ve teveccüh görüyor. Ak Parti'nin kalesi denilen şehirlerde düzenlenen mitinglerde dahi miting alanları dolup taşıyor. Antalyalılar Sayın Muharrem İnce'yi bekliyor" dedi.
SANDIK GÜVENLİĞİNDE SORUN YOK
CHP İl Başkanı Kumbul, tüm Türkiye'de, 81 ilde sandık güvenliği için gereken tedbirleri aldıklarına da değinerek, bir ilk olan 'Adil Seçim Seferberliği' adlı uygulamayla, görevlilerin sandıklarının başında olup olmadığını kontrol edeceklerini, sandık sonuçlarının hemen sisteme kaydedileceğini ve bu verilerin Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) tutanaklarıyla karşılaştıracağını bildirdi.
CHP'nin tüm sandıklardaki görevlilerinin ve müşahitlerin sabah erken saatte sandık başında olacağını ve hiçbir suistimale, hileye izin vermeyeceklerini kaydeden Ahmet Kumbul şunları söyledi:
“Sandık görevlilerimize eğitim verildi. Hepsi sabahın erken saatinden, oy pusulaları ve sandık birleştirme tutanağı seçim kurullarına teslim edilinceye kadar görevlerinin başında olacak. 81 ildeki tüm sandıklarda aynı hassasiyetle görevimizin başında olacağız. Avukatlarımız da seçim kurulları ve YSK'da olacak. Seçim sonuçlarını etkileyecek hiçbir müdahaleye izin vermeyeceğiz. Seçmenlerin yurttaşlık görevlerini yaparak, sandığa gidip oy kullanmalarını istiyoruz. Dileyen seçmen, oyunu kullandıktan sonra okul bahçelerinde bekleyebilir ve gerektiğinde sandık başında gözlem yapabilir."

FOTOĞRAFLI