MENEMEN Ticaret Odası ile kardeş oda olan Nizip Ticaret Odası çeşitli temaslarda bulunmak üzere Menemen’e giderek, Menemen Ticaret Odası ile birlikte Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit'i ziyaret etti.
Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve MTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ziyaret etti.
Yapılan ziyarette bir açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt "Menemen ile işbirliği güç birliği oluşturmak adına bugün Menemen’de bulunuyoruz" dedi.
Menemen ile ikili ilişkilerini arttırmak istediklerini ifade eden NTO Başkanı Özyurt şunları ifade etti: "Sayın Menemen Kaymakamımız Gülihsan Yiğit’i daha önce Nizip’e yaptıkları ziyaretten dolayı tanışmıştık. Bizlerde bugün Nizip Ticaret Odası olarak sizleri ziyaret etme arzusu içerisinde buradayız. Bizleri kabul ettiğiniz için şahsım ve Nizip Ticaret Odası adına teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Nizip'i ziyaret ettiğimizde hiç unutmadığımız bir misafirperverlikle karşılandık. İnşallah bizlerde üzerimize düşen görevi yapacağız. Sizleri aramızda görmekten mutluyuz. Dayanışma ve kardeşlik içerisinde işbirliğimizin gelişeceğine inanıyor, Nizip heyetine’ Menemen’e hoş geldiniz diyorum" diye konuytu.
Fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesi ile son buldu.
FOTOĞRAFLI