İZMİR'in Ödemiş ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem, inşa etmeyi planladıkları entegre katı atık yönetimi projesi için Bilecik'te bulunan tesislerde inceleme yaptı.  Başkan Badem, partisinin Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı da ziyaret etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, inşa etmeyi planladıkları entegre katı atık yönetimi projesi için Bilecik'te bulunan tesislerde inceleme yaptı.  Hexagon Katı Atık Yönetimi Direktörü  Muammer Ordukaya ile birlikte Bilecik'teki tesislerde inceleme yapan Başkan Mahmut Badem, tesisin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Badem, partisinin Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı da ziyaret edip, fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Mahmut Badem; "Ödemiş Belediyesi'nin çöp toplama işini üstlenen firma (Biosun)  önümüzdeki günlerde Ödemiş'te kuracak olduğu Entegre Katı Atık Projesi'nin temelini atacak. Firmanın Bilecik'te bulunan tesislerini  inceledik. Bu vesile ile Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı'yı ziyaret ettik.  Belediye çalışmaları ve projeleri değerlendirdik. 36 Osmanlı Devleti padişahının hayatının anlatıldığı Tarih Şeridi Projesi'ni ziyaret ettik dedi.

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), ()

FOTOĞRAF