İZMİR'in Ödemiş İlçesi Belediyesi, 564 şehit ve gazi ailesine belediye kongre merkezinde iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından konuşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Canlarını bu vatan için feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi, minnetle anıyoruz" dedi. 
Ödemiş Belediyesi, 564 şehit ve gazi ailesine bugün Belediye Kongre Merkezinde iftar yemeği verdi. Davete İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, AK Partili Belediye Başkanı Mahmut Badem, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Mustafa Höyüktepe, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Akkaşoğlu, gaziler, gazi yakınları ve şehit aileleri katıldı. İftarın ardından konuşan Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Akkaşoğlu "Önce bu vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ile anıyorum.  Belediyemizin şehit ve gazilerimiz için bizlere iftar vermesi ve bizleri buluşturmasından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Ülkemiz tehlikeye düştüğü zaman yine gözümüzü kırpmadan bu vatan için savaşmaya hazırız"
Belediye Başkanı Mahmut Badem ise kısa bir konuşma yaparak,  "Canlarını bu vatan için feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Geçtiğimiz Ramazanlarda da bir arada olduğumuz gibi, bu Ramazanda da birlikte olmak istedik. Hepinize afiyet olsun" dedi. 

Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ (İzmir), ()
FOTOĞRAFLI