Yücel BULUT/GAZİPAŞA, () - ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Temsilciliği, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe destek amacıyla Güney Jandarma Karakolu'nu ziyaret etti.

Gazipaşa Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Temsilciliği, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Güney Jandarma Karakolu'na ziyarette bulundu. Öğrenci ve öğretmenlerin hazırladığı yiyecekler karakolda görevli askerlere ikram edildi.

Lise Müdür Yardımcısı Yunus Koç, "Hem şehitlerimize taziyelerimizi ilettik, hem de öğrenci kardeşlerimizin hazırladığı ikramları getirdik askerlerimize. Bu mücadelede kahraman ordumuza, Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz. İnşallah en kısa sürede de operasyon daha fazla şehit vermeden başarıya ulaşır" dedi.

Güney Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Ünel, "Ziyaretlerinden dolayı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu tarz konularda duyarlı olmaları bizleri duygulandırdı. Rabbim ordumuza kuvvet versin" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI