GAZİANTEP'in Nizip ilçesinde Mustafa Özkaya Ortaokulu öğrencileri, Afrin'de yürütüten Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla kareografi oluşturdu.
Suriye'de zor şartlar altında görevlerini yürüten askerleri unutmayan ve onlara destek vermek isteyen Mustafa Özkaya Ortaokulu öğrencileri, askerlere destek vermek için Okul Müdürü Mustafa Yıldırım’dan yardım isteyerek koreografi yapmak istedi. Öğrencilerin isteğini geri çevirmeyen Okul Müdürü Yıldırım, yaklaşık 150 öğrenciyle ile çalışma yapan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Musa Başokur, okulun bahçesinde 'TSK' ve 'Afrin' koreografisi oluşturarak Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini açtı.
Okul Müdürü Yıldırım, yaptıkları çalışmanın Afrin’de görev yapan askerlere destek olmak için olduğunu, bu nedenle öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla okulun bahçesinde koreografi yaptıklarını söyledi.
Tüm dualarının askerlere olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bizler daima askerimizin yanındayız onların destekçisiyiz onlar dua ediyoruz yaptığımız bu çalışmada onlara gösterdiğimiz sevginin ifadesidir" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI