DENİZLİ'nin Merkezefendi Belediyesi, Ordu'da yumuşak doku kanseri teşhisi konulan 12. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Yaren Çetinkaya'ya yardım eli uzattı. Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi, Ordu Valiliği'nin başlattığı yardım kampanyasına nakdi destek oldu.

Ordu'nun Altınordu ilçesi Başöğretmen Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya'ya geçen yıl, 'Berrak hücreli sarkom' teşhisi konuldu. Yaren'in tedavi masrafları ise 200 bin lirayı buluyor. Yumuşak doku kanseri olarak bilinen hastalıkla hayatı değişen Yaren Çetinkaya için Ordu Valiliği, 1 yıl süreyle Türkiye genelinde yardım kampanyası başlattı. Denizli'de Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi de harekete geçerek, kampanyaya destek oldu.

Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi'nin ziyaret ettiği Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu da yardım kampanyasına katıldı. Başkan Subaşıoğlu, "Ordu'daki yumuşak doku kanserine yakalanmış kardeşimiz Yaren Çetinkaya adına Merkezefendi Okul Başkanları Meclisimizin inisiyatifiyle bir yardım kampanyası başlattı. Biz de Merkezefendi Belediyesi ve Merkezefendi Belediyesi Okul Başkanları Meclisi olarak bir katkı sağlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, ()

FOTOĞRAFLI