BURSA,() - BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi İlçesi muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda, ilçede yapılacak çalışmalarla her alanda daha güzel adımların atılacağını ve daha iyiye doğru gidileceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yönelik değerlendirme toplantılarına İznik, Yenişehir ve İnegöl’ün ardından Osmangazi ile devam etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilen ve Osmangazi’den 120 muhtarın katıldığı toplantıda, ilçeye yapılan, devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

"DAHA İYİYE GİDECEĞİZ"

Bursa nüfusunun yaklaşık yüzde 30’unun Osmangazi’de yaşadığını belirten Başkan Aktaş, ilçede özellikle ulaşım, alt yapı ve sosyal donatı alanlarıyla ilgili konularda yoğun bildirim aldıklarını söyledi. Tüm kesimlerle el ele vererek daha güzel ve yaşanabilir Bursa’yı oluşturacaklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Bursa’da herkes ulaşımı konuşuyor. Yaptığımız ufak dokunuşlarla bir rahatlama oldu. İstişare yapmaya önem veririm, bu yüzden muhtarlarımızla buluşuyoruz. Yapacağımız planlarla her alanda daha da iyiye doğru gideceğiz” dedi.

MUHTARLAR DA SÖZ ALDI

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da bu tür toplantıları önemsediğini anlatan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez de Büyükşehir Belediyesi ile birlikte atılan adımlarla, ilçede daha iyi hizmetlerin gerçekleşeceğine inandıklarını söyledi. Muhtarların söz alarak görüşlerini aktardığı ve mahallelerindeki problemleri dile getirdiği toplantıya, Büyükşehir ve Osmangazi belediyeleri bürokratları ile AK Parti Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve meclis üyeleri de katıldı.

FOTOĞRAFLI