İZMİRSPOR Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürkan ile Başkan Vekili Parhan Ceritoğlu, İzmir Ticaret Odası Başkan Adayı Mahmut Özgener'i ziyaret ederek, adının yer aldığı 35 numaralı formayı hediye etti.

İzmir'in asırlık kulüplerinden İzmirspor, Süper Amatör Lig Beyaz Grup'tan çıkmayı hedeflerken, Kulüp Başkanı Mustafa Gürkan ile Başkan Vekili Parhan Ceritoğlu, İTO Başkan Adayı Mahmut Özgener'i ziyaret etti. İzmirspor için kısa, orta ve uzun vadede nelerin yapılabileceği konularını ele aldıklarını söyleyen Özgener, "İzmirspor'u öncelikle 1. Lig'de görmek istiyoruz. Bunun için elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım. Göztepe'nin ardından diğer İzmir takımlarını da Süper Lig'de görmek en büyük arzumuz" dedi.

Maçları sadece spor olarak görmemek gerektiğini kaydeden Özgener şöyle konuştu: "Spor demek, kent ekonomisinin gelişmesi, konaklamadan yiyecek sektörüne kadar onlarca sektörün daha fazla kazanç sağlaması demektir. Bunun bilincinde olarak, sporu ve spor yoluyla eğitimi tüm kent halkına yaşatabilmek için İTO bünyesinde çeşitli projeler gerçekleştireceğiz. Tek branşta değil, her sporda atılım yapılabilmesi adına uluslararası uzmanların, ülkemizin en iyi spor kurumlarının, kulüplerimizin eşliğinde orta ve uzun vadeli stratejik planlar oluşturarak, üyelerimizin spor ekonomisinden daha fazla pay almasının önünü açacağız."

"GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

İzmirspor Başkanı Mustafa Gürkan ise, İTO seçimleri için Özgener'e başarı dilediklerini vurgulayarak, "Ayrıca sayın Özgener'le takımımızla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Kendisinin değerli fikirlerini duyma imkanı bulduk. Mahmut Özgener'in İTO'da; İzmirspor'un ise liglerde başarılara imza atacağına inanıyoruz" dedi.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI