HAKKARİ’de, oruç tutanlar ramazan ayı ile birlikte Belediyenin kent merkezinde düzenlediği  ramazan etkinliklerini izleyip, gece geç saatlere kadar sokaklarda dolaşarak  arkadaşları ile hoş vakit geçiriyor.

Ramazana girilmesi ile Hakkari'deki sokaklar geceleri renklendi. İftar sonrası aileleriyle birlikte sokağa çıkanlar kaldırımlar üzerine konulan masalarda çay içerek günün stresini atıyor.Hakkari Belediyesi tarafından kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'ndeki ramazan etkinliklerini izleyen vatandaşlar, sokaklarda gece saatlerinde dolaşmanın kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini belirtti.
Hakkari Belediyesinin düzenlediği ramazan etkinliklerinin organizasyonunu yapan Cinegolds Sinema ve Organizasyon Müdürü Hatice Doğan,Hakkari'deki ramazan gecelerinin çok renkli geçtiğini söyledi.
Doğan,"Bazı günler sadece çocuklarımız için tüm gün akşam boyunca program yapacağız. Ama her gün saat 21:00'e kadar çocuklarımız için özel tiyatro ekibimiz sahnede olacak. Hacivat Karagöz, balon oyunları gibi değişik oyunlar sahnelenecek. Çocukların kendilerini iyi, değerli mutlu hissedecekleri bir çok programlarımız olacak.Yetişkinler için de bir ay  boyunca belirli günlerde, özellikle hafta sonlarında ilahi sanatçılarımız buraya gelerek konserler verecek. Ayın sonuna doğru da Yusuf Güney konseri ile ramazan gecelerimizi taçlandıracağız." dedi.
FOTOĞRAFLI