Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, () - AFJET Afyonspor'un Keçiörengücü ile yarın oynayacağı TFF 2'nci Lig yarı final ilk maçının iftar saatine denk gelmesi nedeniyle TFF'ye yapılan saat değişikliği talebi reddedildi. Bunun üzerine Afyonsporlu taraftarların iftarı statta açması için çalışma başlatıldı.
TFF 2'nci Lig'de yarı final ilk maçında Afjet Afyonspor yarın saat 19.00'da Zafer Stadı'nda Ankara temsilcisi Keçiörengücü'nü ağırlayacak. Afjet Afyonsporlu yöneticiler maçın iftar saatine denk gelmesi nedeniyle TFF'ye başvurarak değişiklik talebinde bulundu. TFF ise Keçiörengücü yönetimine de görüşünü sordu. Keçiörengücü'nün olumsuz yanıt vermesi nedeniyle karşılaşmanın saatinde değişikliğe gidilmedi.
TARAFTARA STATTA İFTAR VERİLECEK
Bu kararın ardından karşılaşmayı takip edecek Afjet Afyonsporlu taraftarların mağdur olmaması için çalışma başlatıldı. Afyonkarahisar Belediyesi'nin Ak Partili meclis üyesi, yemek firması sahibi Murat Bilgici, böylesine önemli bir karşılaşmada Afyonlu sporseverlerin yanında olacaklarını söyledi. Futbolseverlerin oruçlarını statta açabilmeleri için kalabalık bir ekiple hizmete hazır olduklarını aktaran Bilgici, "Zafer Stadı'nda görev alacak elemanlarımızla tüm sporseverlere iftar saatinde yemek dağıtmak için hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

FOTOĞRAFLI