Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - ANTALYA'da serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren kimliği belirsiz erkek, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay, dün gece Konyaaltı sahilinde meydana geldi. Sahile gelenler denizde bir erkeğin uzun süredir hareketsiz durduğunu fark etti. Kıyıya çıkartılan kişi için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, aşırı derecede su yutan ve hayati fonksiyonları bulunmayan kişiyi hayata döndürmek için büyük çaba harcadı. Yaklaşık 20 dakika boyunca hayata döndürülmeye çalışılan kişi hastaneye götürülmek için ambulansa taşındı. Sahilden ambulansa kadar yaklaşık 150 metrelik mesafe boyunca sağlık ekipleri kimliği belirsiz kişiye kalp masajı yapmayı sürdürdü. Ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kimliği belirsiz kişi müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ölen kişinin sahilde bulunan eşyaları arasında, altın ve çeşitli madenler aramakta kullanılan detektör olması dikkat çekti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

FOTOĞRAFLI