SAMSUN, () – SAMSUN Salıpazarı ilçesinde Salıpazarı Kaymakamlığı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanlığının girişimleri ile temin edilen akülü ve tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Salıpazarı Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünce organize edilen program Salıpazarı yeni kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Programa ilçe kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, Emniyet Amiri İbrahim Özden, İlçe Gençlik Spor Müdürü Ali Savaş, Samsun Engelliler Konfederasyon Başkanı Mehmet Akbulut, ihtiyaç sahipleri, aileler ve muhtarlar katıldı.

Samsun Engelliler Konfederasyon Başkanı Mehmet Akbulut yaptığı konuşmada, ilçe kaymakamı, belediye başkanı, ilçe jandarma komutanı ile akülü ve tekerlekli sandalyeleri temin eden ulusal kanala ve program yapımcısına teşekkür ederek engelliler hakkında projelerden bahsetti.

Konuşmaların ardından ise, engelliler haftası nedeni ile okullar arası yapılan yarışmalarda dereceye girenlere de ödülleri verildi. Daha sonra ilçe kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın ve beraberindeki protokol, engelli ihtiyaç sahibi katılımcılara akülü ve tekerlekli sandalyeleri karanfillerle birlikte dağıttı.

FOTOĞRAFLI