SAMSUN,() - SAMSUN Ticaret Borsası merkezden başladığı eğitim ve seminerlere ilçelerde de devam ederek hizmet kalitesini ve sürekliliğini yükseltti. Uzman eğitmenler tarafından periyodik olarak verilen eğitimlerle birlikte borsa, üyelerini değişen ve gelişen ticaret hayatına hazırlamaya devam ediyor.

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, dünyanın sürekli değişen, gelişen ve dijitalleşen bir döneme girdiğini ifade ederek, “Borsa olarak bizimde bu döneme ayak uydurmamız gerekiyordu. Bu amaçla konusunda uzman kuruluşlarla birlikte çalışarak planlamamız doğrultusunda çok sayıda seminerler düzenlemeye başladık. Bunların sonucunda da çok ciddi olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.
Üyelerin bu konudaki memnuniyetlerinin ifade edilmesi üzerine seminerlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Başkan Sinan Çakır, "Dünyada rekabet hızla yükseliyor. Artık her şey göründüğü gibi kolay ve basit değil. Bu nedenle hepimiz alt yapımızı ve bilgi birikimimizi buna uygun hale getirerek, hizmet kalitemizi gelecek yüzyıllara göre şimdiden planlamalıyız. Biz de borsamızı geçmiş yıllara göre çok daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Üyelerimizin bu konudaki memnuniyet ifadeleri de bizi daha çok heyecanlandırıyor” diye konuştu.
Bugün Samsun Ticaret Borsası sadece merkezde değil ilçelerde de önemli hizmetler sunmaya devam ediyor. Hukuk danışmanlığı, proje ofisi, tercümanlık hizmetleri, gıda kontrol laboratuvarı, satış seans salonu gibi birçok birimi ile Samsun'un ticari hayatına katkıda bulunan Samsun Ticaret Borsası ülkedeki borsalar arasındaki işlem hacmi sıralamasında 115 borsa arasında 11. sırada yer alarak kentin gururu oldu.
FOTOĞRAFLI