AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti'li gençlerin Kordon'da düzenlediği 'Çay, Çiğdem Bizden; Sohbet Sizden' etkinliğine katılarak, gençlerle sohbet etti.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları'nın 'Çay, Çiğdem Bizden; Sohbet Sizden' etkinliğine AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül konuk oldu. Seferihisar'da kataldığı iftar programının ardından Birinci Kordon'a gelen Başkan Şengül, gençlerle buluştu.

İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, 24 Haziran'a kadar sürecek bu etkinlik kapsamında AK Partili milletvekili adaylarını, İzmirli gençlerle buluşturacaklarını söyledi. Bu etkinliğin sadece Kordon'da değil, İzmir'in birçok ilçesinde farklı mekanlarda sürdürüldüğünü anlatan İnan, İl Başkanı Şengül'e de katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Birinci Kordon'da, gençlerle çimlere bağdaş kurarak oturup, sohbet eden İl Başkanı Şengül, hem onları dinledi hem de tavsiyelerde bulundu. Gençlerin, seçim çalışması yapan bazı stantlarının saldırıya uğradığını söylemesi üzerine Şengül, "Onlar bizi ne kadar ötekileştirirse ötekileştirsin, dışlarsa dışlasın bizler samimiyetle anlatmaya, onların bu inadını kırana kadar devam edeceğiz. Çünkü biz bunları ülkemiz için yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ülkemizin gelecek hedeflerine 81 milyon ile bir ve beraber olursak ulaşabileceğiz. Ayrışmadan, kutuplaşmadan, kopmadan bir birimizi ötekileştirmeden, saygı duyarak, hepimiz birbirimizi benimseyerek o hedefleri yakalayacağız" dedi.

Gençlerle sohbetinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite öğrencilerine yönelik açıkladığı yeni proje hakkında da bilgi veren Başkan Şengül, isteyen öğrencilerin yaz tatillerinde asgari ücretle çalışabileceğini kaydetti. Gençlere çokça kitap okumaları tavsiyesinde de bulundu.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI