YEŞİLYURT Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü ve Tiyatro Haftası dolayısıyla özel olarak sahnelenen 'Seni Seviyorum' adlı oyuna sanatseverler büyük ilgi gösterdi. 
Kültür ve Turizm Müdürlüğünün destekleriyle Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile eşi Yasemin Polat, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, kurum, kuruluş ve meslek örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda sanatsever izledi. Tek perdelik oyunda sahne sanatlarının yaşatılması ve tiyatro oyunlarının başarıyla sahnelenmesi için çaba harcayan yönetmen ile oyuncuların üzerinde çalıştıkları bir oyununun hazırlık safhası ve rollerini yaşatma çabaları anlatırken, bir yandan ise gündelik hayatlarındaki komik olaylar ele alındı. Senaryosunu Erdinç Aydın'ın yazdığı, Yönetmenliği Ömer Konakcı'nın üstlendiği oyunda; tiyatro oyunlarının perde arkasında yaşanan komik olayları sahneye taşıyan genç tiyatrocular oyun bitiminde davetliler tarafından ayakta alkışlandı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yönetmen Ömer Konakçı ile genç tiyatrocuları sergilenen başarılı oyun nedeniyle tebrik etti.
FOTOĞRAFLI