İsmail ÖZTÜRK/ YALOVA, () - YALOVA Servis İşletmecileri Odası yönetimi, Ankara’da bir dizi ziyarette bulunarak korsan taşımacılığın engellenmesi ile ilgili görüşmeler yaptı.

Yalova Servis İşletmecileri Odası, Ankara’ya çıkarma yaptı. Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’yı ziyaret eden Yalova Servis İşletmecileri Odası Başkanı Arif Oktay Tunç ve yönetim kurulu üyeleri, oda olarak ilde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Özellikle korsan taşımacılıkla ilgili olarak yaşanan sıkıntılara değinen Tunç, “Korsanla mücadele konusunda birlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz. Biz 400 üyesi ile büyük bir camiayız. Biz kimsenin ekmeği ile oynamak taraftarı değiliz. Sadece her şeyin yasalara ve bu yasaların gerektirdiği şartlara uygun olması gerektiğini savunuyoruz. Bu sebeple korsan taşımacılığın önlenmesinde Yalova Belediyesi ve Yalova Emniyeti ile işbirliği içerisinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.
Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ise korsan taşımacılığın kanunlara aykırı olduğunu vurgulayarak emniyet olarak her ilde olduğu gibi Yalova’da da korsan taşımacılığa izin verilmeyeceğini belirtti.
Yalova Servis İşletmecileri daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Halis Tekiner’i makamında ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI