Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, () - AFYONKARAHİSAR'ın Kızılören ilçesi Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Cafer Şimşek, İYİ Parti'ye geçti.

Ak Parti'den 3 dönem ilçe başkanlığı yapan, 2014 yılından bu yana da Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği yapan Cafer Şimşek, partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçti.

Cafer Şimşek, "Ak Parti'de 2005 Şubat ayında ilçe başkanlığına başladım. 3 dönem üst üste ilçe başkanlığı yaptım. Bu dönem içerisinde çeşitli ödüller, takdirler, teşekkürler aldım. 2014- 2019 il genel meclis üyeliğine devam ediyorum. Partimizde oluşan bazı nedenlerden dolayı istifa ettim. Bundan sonraki siyasi hayatımı İYİ Parti'de devam ediyorum. Vatandaşın gösterdiği desteği, ilgi ve alakayla yaptığım hizmetleri Kızılören ilçemiz ve köyleri siyasete devam etmemi istediği için ben de İYİ Parti Kızılören İlçe Başkanı Mehmet Topkaya'nın nazik davetini geri çevirmedim ve ilçe halkının isteği doğrultusunda İYİ Parti'de devam etmek istiyorum. Bundan sonraki hizmetlerimi İYİ Parti adı altında yapacağım" dedi.

FOTOĞRAFLI