Namık Kemal KILINÇ/SERİK, () - İYİ Parti Serik İlçe Başkanı İshak Iltar, "Hiçbir siyasi görüş ve parti ayrımımız yoktur. Demokratik her görüşten kardeşlerimize partimiz açıktır" dedi.

İYİ Parti Serik kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilen İshak Iltar, basın toplantısı düzenledi. Toplantıya İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Genel Sekreteri Kefaattin Duman da katıldı. Partisinin kuruluş amaçları hakkında bilgi veren Iltar, Serik'te yapılacak teşkilatlanma ve çalışmalardan da bahsetti.

Serik'i hak ettiği yerlere ulaştırmanın en büyük amaçları olduğunu söyleyen İshak İltar, "Kavga, gürültü ve birebirimizi çekiştirmekle Serik'imize faydalı olamayacağımızın bilincindeyiz. Hiçbir eleştirimiz şahsa ve aileye yönelik olmayacaktır. Çalışmalarımız yenilikçi, medeni, hukuk ve hoşgörü içinde olacaktır. Kişisel, basit, çıkarlarımızı düşünmeden temel değerlerimizi ön planda tutarak genel merkezimizin düşünceleri ve öngörüleri çerçevesinde partimiz adına çalışmalarımızı yürüteceğiz" dedi.

Atatürk, vatanseverlik, cumhuriyet gibi değerleri koruyan, ülkesine ihanet etmeyen herkesi partiye beklediklerini kaydeden İshak İltar, "Kadromuzu genellikle gençlerden ve kadınlarımızdan oluşturacağız. Biz her fikrin iyi taraflarını alarak yolumuza devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin de ifade ettiği gibi bu dönemde İYİ Parti'nin içinde bulunmak cesaret ve gönül işidir. Hiçbir siyasi görüş ve parti ayrımımız yoktur. Demokratik her görüşten kardeşlerimize partimiz açıktır. 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sözünden gurur duyuyorum. Hep birlikte tüm halkımızla gönüldaşlarımızla Serik için, vatan için, devlet için ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI