Tolunay DUMAN/TARSUS(Mersin), () - MERSİN'in Tarsus ilçesinde, Posta Dağıtım Müdürü Murat Sulukaya, ilçenin her köşesine 112 persenolle hizmetin en kalitesini ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.
Posta Dağıtım Müdürlüğü bünyesinde toplam 112 personel olmak üzere 55 postacı, 8 araçlı, 27 motosikletli, 8 bisikletli ve 12 yaya postacı ile birlikte ilçeye hizmeti verdiklerini belirten Müdür Murat Sulukaya, "Tarsus merkezde bulunan 45 ve merkeze bağlı olan tüm mahallelere uzak yakın demeden hizmeti özverili çalışma arkadaşlarımızla birlikte götürüyoruz" dedi.
Müdür Sulukaya, her türlü kargo göndermelerini gerçekleştirdiklerini kaydederek sektörün zaman ilerledikçe hızla geliştiğini ve yenilendiğini ifade ederek, “Elbette bu değişime en verimli şekilde ayak uydurmak için çaba gösteren kargo konusunda müşterilerimize pek çok kolaylık sunuyoruz.Kargo göndermeleri için 444 1 788 numarayı vatandaşlarımız aradığında paketlerindi evlerinde alıyoruz" diye konuştu.
Bünyelerinde bulunan Mobil Hizmet Aracı’nın hafta sonları ilçe merkezi dışında kalan mahallelere giderek, başta havale, mektup, elektrik, su faturalarının yanı sıra maaş ödemelerini de yaptığını kaydeden Müdür Sulukaya, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sosyal yardım maaşları ile engelli maaşlarını alamayan vatandaşlarımızın evlerine maaşlarını ulaştırıyoruz. Biz tüm hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI