İZMİR'in Menderes Belediyesi tarafından kentteki okullarda, teknoloji bağımlılığına karşı 'Arkadaşım Ben Geldim' adlı tiyatro oyunu sahnelenmeye başlandı.

Çocukları teknoloji bağımlılığından uzak tutmak, sosyal gelişimleri ve aile içi iletişimlerini arttırmak amacıyla Menderes Belediyesi tarafından 'Arkadaşım Ben Geldim' isimli tiyatro oyunu sergilenmeye başlandı. Dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Gülnihal Demir tarafından sergilenen oyunun ilçedeki tüm ilkokullarda öğrencilerle buluşacağı belirtildi.

Amaçlarının iyi bir nesil yetiştirmek olduğunu söyleyen Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu, "Hayatımızın bir gerçeği teknoloji. Ancak çocuklarımızın da teknolojiyle iç içe olmalarının yanı sıra bağımlı olmalarının önüne geçmek için ilkokullarımızda tiyatro gösterilerine başladık. Tüm çocuklarımıza armağanımız olan tiyatro oyunumuzla onların sosyal gelişimlerini ve aile içerisindeki iletişimlerini arttırmayı amaçlıyoruz. Böyle anlamlı ve önemli projede emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI