ANKARA, () - TEPE Home’un malzeme dokuları güçlendirilmiş fonksiyonel, modern ve lüksü ön plana çıkartan markası ‘TH’ Premium Line, özgün ve iddialı tasarımlarıyla dikkat çekiyor.
Son yıllarda mekânlarda aranan fonksiyonel lüks ve konforun eşlik ettiği ‘TH’ Premium Line’nın temel hedefi, sanatsal tavırların yaşam alanları ile entegre edilebilmesi olarak belirtiliyor. Koleksiyonun her bir parçası, dekorasyonda son yılların en büyük trendi olan modern hatların vurguladığı lüks öğeler, yüksek cila ve ışıltı unsurlarla kombinleyen ‘Art Deco’ tarzını yansıtan ürünlerden oluşuyor. Ayrıca mermer ya da doğal taş görünümlü alternatif yüzeyler, metal, deri, cam ve farklı malzeme bileşenleri önemli vurgu ve ayrıcalıkları ile öne çıkıyor.
Yeni bir marka altında lanse edilen‘TH’ Premium Line, özellikle profesyonellerin son yıllarda mekânlarda aradığı fonksiyonel lüks ve konforun eşlik ettiği özgün ve iddialı tasarımlarla dikkat çekiyor.
‘TÜM MEKÂN PROJELERİNİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEĞİZ’
Tepe Home Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Uluocak, ‘TH’ Premium markasının özellikle mimarlar tarafından tercih edildiğini belirterek, şunları söyledi:
“Lüks ışıltılı çizgileri ile uzun yıllar tasarımcıların otel, ev, ofis ve turizm projelerinde tercih edeceği bir marka yaratmak hedefiyle çıktığımız yolda gerçekten başarılı bir tasarımcı kadrosu ile çalıştık. Tepe Home, turizmden havaalanlarına, sağlık kurumlarından ofis ve konut projelerine, mağazacılıktan eğitim yapılarına kadar birçok alanda yapılara damgasını vurmuş bir markadır. Projelerde ağırlıklı lüks markaları tercih eden mimarların yüksek fiyatlarla karşılaştığı ve çözüm bulmakta zorlandığı bir dönemde, ‘TH’ Premium Line yüksek kalitede çözümler sunarak, erişilebilir lüksü vaat ediyor. Bunun en temel sebebi markamızın yarım asra yakın deneyimi, tasarım ve AR-GE gücümüz, entegre endüstriyel kapasitemiz ve ölçek ekonomisine sahip üretim tesislerimiz. Bu seri ile konut projelerinde satışa nitelikli daireler yaratabilecek imkânları sunabileceğimize, tüm mekân projelerinin ihtiyaçlarına cevap verebileceğimize inanıyoruz.”
FOTOĞRAFLI