ADANA, () - TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu (TGF) Bölgesel İftarlar Programı kapsamında, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından üyelerine ve bölge Gazeteciler Cemiyet Başkanlarına iftar yemeği düzenledi.
Birlikteliği ve üyeler arasındaki ilişkileri güçlendirmek, Ramazan ayının kutsiyetini birlikte paylaşmak amacıyla Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Kolcuoğlu Restaurant’ın ev sahipliğinde verilen iftara yoğun katılım gerçekleşti. TGF Başkanı Yılmaz Karaca iftarda yaptığı konuşmada, Gazeteciler Federasyonu’nun çalışmaları hakkında kısa bilgi verdikten sonra gazetecilere ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. İftara Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, TGF Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim, TGF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş, Ceyhan Gazeteciler Derneği Başkanı Şahin Özer, Sarıçam Belediyesi Basın Danışmanı Şükrü Gedik, Yüreğir Belediyesi Basın Danışmanı Ramazan Uçuk, ÇGC 2.Başkanı Sait Güleç, ÇGC Genel Sekreteri M.Ömer Üney, ÇGC Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Baştuğ, Süreyya Uri ve Hüseyin Arat ile birlikte üye ve eşleri katıldı.
Katılımcılar, Ramazan ayında yapılan ibadetlerin ve edilen duaların yanı sıra birlikte iftar açmanın önemine de işaret ederek, TGF ve ÇGC’ye teşekkür etti. TGF Başkanı Karaca, gecenin sonunda Kolcuoğlu Restaurant İşletmecisi Ali Masat ve Tarkan Kolcuoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

FOTOĞRAFLI