Adem DURMAZ/KORKUTELİ, () - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane çalışanları ve hastalara fidan dağıtıldı.

Korkuteli Orman İşletme Müdürlüğü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Korkuteli Devlet Hastanesi'nde fidan dağıtım etkinliği düzenledi. Orman İşletme Müdürü Hülya Güney, Başhekim Nihat Ateş ve hastane personeliyle birlikte sağlık personellerini tebrik ederek, çalışanlara, yatan hastalara ve hastaneye gelenlere fidan verdi.

Hülya Güney, "Sağlık çalışanlarımız o kadar zor ve sorumluluğu yüksek bir meslek seçmişler ki onların 14 Mart Tıp Bayramını canı gönülden kutluyorum. Biz de hastanemizde çalışan sağlık personellerimize sağlıklı yeşil alanlar oluşturmaları adına sedir fidanlarını dağıttık. Bu fidanları sağlık çalışanlarımızdan dikmelerini rica ediyoruz" dedi.

Başhekim Op. Dr. Nihat Ateş de "Hastalarının sağlığı için büyük bir sabır, hoşgörü ve özveriyle hizmet eden, hastasının ıstırabını dindirmeden mesaisini bitirmeyen değerli sağlık çalışanlarımızın bir kez daha Tıp Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında hastane bahçesinde de fidan dikimi yapıldı.

FOTOĞRAFLI