TOMARZA, (Kayseri), () - TOMARZA Fen Lisesi öğrencileri Afrin operasyonunda görev yapan Mehmetçiğe destek için Hatay'a gittiler.

Tomarza Fen Lisesi öğrenci ve okul yönetiminden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup Afrin operasyonuna destek için Hatay'a gittiler. Öğrenciler yaptıkları açıklamada, "Buraya kahraman Mehmetçiklerimize destek olmak için geldik. Onlarında sayesinde bizler eğitim hayatımıza devam ediyoruz. Onlar sayesinde bizler sıcacık yataklarımızda huzur içerisinde yata biliyoruz. Onlar sayesinde ülkemizde özgür bir şekilde yaşayabiliyoruz. Biz her şeyimizi Kahraman Mehmetçiğimize borçluyuz" dedi.

Tomarza Fen Lisesi Okul Müdürü Orhan Aydın ise, "Öğrencilerimizin göstermiş olduğu bu duyarlı düşüncelerden dolayı hepsine ayır ayrı teşekkür ederim. Yaklaşık 5-6 saat süren yolculuktan sonra şuan sınırın sıfır noktasına ulaşmış bulunuyoruz. Amacımız, Afrin’de çok sayıda terör örgütü ile mücadele eden Kahraman askerlerimize destek olmak için buraya geldik. Öğrencilerimiz yanlarında getirdikleri Şanlı Türk Bayrağımızı ve Kuran-ı Kerimleri burada görevli askerimize teslim ederek onlar için dualar ettik" ifadelerini kullandı.

FOTOLU