Levent YENİGÜN/KEMER, () - ANTALYA'nın Kemer ilçesinde CHP'den belediye başkan aday adayı olan ancak mevcut başkan Mustafa Gül'ün aday gösterilmesinin ardından partisinden istifa eden Necati Topaloğlu (63), Ak Parti'den Kemer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Kapanan Göynük Belediyesi'nin eski başkanı Necati Topaloğlu, aday adayı olduğu CHP'den Kemer Belediye Başkan adayı gösterilmemesinin ardından Ak Parti'den Kemer Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Kalabalık bir grupla Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatına gelen Necati Topaloğlu, basına yaptığı açıklamada, "Olaylar çok hızlı gelişti. Bundan sonra siyasi hayatıma Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında Kemer'e hizmet ederek devam etmek istedim. Hepinize çok teşekkür ederim. Aday adaylığı başvurumu yaptım. Tercih gerekli mercilerindir. Herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ak Parti Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Selami Minta da partinin kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Aday adaylığı başvurularının son günü olduğunu kaydeden Başkan Minta, "Bu manada iki dönem geçmişte Göynük Belde Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan Necati Topaloğlu da arkadaşlarıyla aday adaylığı başvurusu yapmak için geldi. Şahsım ve yönetim kurulum ve partililerim adına hoş geldin diyorum. Vermiş olduğu kararın, başta kendisine, Kemer'imize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart'ta seçimleri almak adına herkese kapımızın açık olduğunu başından beri söyledik, hala da söylüyoruz. Herkesle omuz omuza verip Kemer'i Ak kadrolarla buluşturarak hak ettiği hizmeti vereceğiz" dedi.

Göynük Belediyesi'nde 2004- 2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Topaloğlu, 27 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra belde belediye başkanı seçilmiş ve 10 yıl görev yapmıştı. Topaloğlu, evli ve 2 çocuk babası.

FOTOĞRAFLI