Ahmet ACAR/DEMRE, () - ANTALYA'nın Demre ilçesinde faaliyet gösteren Demre Eğitim Vakfı (DEMVAK) başkanlığına yapılan olağan genel kurul sonucunda Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu yeniden seçildi.

DEMVAK'ın olağan genel kurulu belediye toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula vakfın 21 üyesinden 18'i katıldı. Yapılan konuşmaların ardından vakfın durumu görüşüldü.

Demre Belediyesi ve DEMVAK Başkanı Süleyman Topcu, "Vakıf olarak Demre Meslek Yüksekokulu'nun kaba inşaatını tamamladık. Vakıf olanakları bittiği anda Demreli hemşehrimiz, işadamı, eski Antalya Milletvekili Hasan Ünal imdadımıza yetişti. Şu anda Demre Meslek Yüksekokulu inşaatını yürütüyor. Okulumuz gelecek yıl eğitim öğretime başlayacak. Bu konuda vakıf olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Asıl görevimiz okul eğitime başladıktan sonra başlıyor" dedi.

Ardından telefonla toplantıya bağlanan Hasan Ünal, "Demre Meslek Yüksekokulu inşaatı kısa sürede tamamlanacak. Bundan şüpheniz olmasın. Gelecek yıl eğitim öğretime başlayacak" diye konuştu.

Daha sonra yapılan seçimde başkanlığa Süleyman Topcu yeniden getirildi. Yönetim kurlu üyeliklerine ise İzzet Boztepe, Orhan Avcı, Mehmet Bayraktaroğlu ve Nihat Karayel seçildi.

FOTOĞRAFLI