ANTALYA, () - ANTALYA'da üç ay önce kurulan Ukrayna Kültür ve Sanat Derneği'nin sanatçı üyeleri, İzmir Marşı'nı seslendirdi.

30 kişiden oluşan koro, Ukrayna'nın geleneksel ezgilerini Deepo Outlet Center ziyaretçilerine sundu. Sanatçıların büyük alkış alan performansları, geleneksel dansları sahnelemeleriyle devam etti. Derneğin minik dansçıları da ilgiyle izlendi. Ukraynalı sanatçıların İzmir Marşı'nı coşkuyla seslendirmesi izleyenlere sürpriz oldu. Ziyaretçiler, alkışlarla marşa eşlik etti.

Piyano ve şan öğretmeni olan Ukrayna Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Olesya Mercan, koronun şefliğini gerçekleştirdi. Olesya Mercan, derneği henüz üç ay önce kurduklarını, ancak bir yıldır sanat çalışmalarını üyeleriyle birlikte yürüttüklerini aktardı. Mercan, bir yıl içinde 7 büyük konser ve müzikal performans sergilediklerini belirterek, “23 Mart'ta Çanakkale şehitleri anısına Konyaaltı Belediyesi'nde bir konser vereceğiz. Türkçe hazırladığımız repertuvarda türküler ve marşları seslendireceğiz. Heyecanla çalışıyoruz ve tüm müzikseverleri bu konsere davet ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI