KAYSERİ, () - KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., öğrencilerin toplu taşımada kullanacakları indirimli kart38 öğrenci kartlarını daha hızlı ve rahat alabilmeleri için şehirde birçok yere geçici kart38 işlem noktaları kurdu.

Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin kurduğu geçici işlem noktaları, Erciyes Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi kampüslerinde 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren 30 Kasım’a kadar hizmet verecek. 17 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında ise öğrencilerin yoğunlukla kaldığı yurtlarda da geçici işlem noktaları olacak. Bu kapsamda Gevher Nesibe Kız Yurdu, Melikgazi Kız Yurdu, Hunat Hatun Kız Yurdu, Erciyes Erkek Yurdu, Seyyid Burhaneddin Erkek Yurdu ve Mustafa Asım Köksal Erkek Yurdu’ndaki geçici işlem noktalarından öğrenciler kolaylıkla işlemlerini yaptırabilecekler.

Kayseri Ulaşım A.Ş., Bünyan, Pınarbaşı, Sarız, Akkışla, Tomarza, Felahiye ve Sarıoğlan’da da 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren geçici Kart38 işlem noktaları kuracak. Öğrenciler bu işlem noktalarından rahatlıkla kart başvurularını ve vize işlemlerini yaptırabilecekler. Kart işlemlerinin yapılabilmesi için öğrencilerden sadece kimlik kartlarının aslı ve bir adet vesikalık fotoğraf isteniyor. Öğrenci belgesine ise gerek olmadığı belirtildi. Başvuru sahibi işlemlerin ardından kartını hemen teslim alabiliyor.

Kayseri Ulaşım A.Ş.’nin resmi web sitesi www.kayseriulasim.com sitesinde yer alan online işlemler menüsünden de toplu taşıma kartlarından Kart38 indirimli öğrenci, indirimli öğretmen ve 65 yaş için başvuru işlemleri artık online olarak yapılabiliyor.