KEMER, () - CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti.

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ile Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Kahraman, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti. İki başkan birlik mesajı verdi. Başkan Gül, Başkan Ünal'a ziyareti anısına teşekkür plaketi verdi.

'AYNI AĞACIN DALLARIYIZ'

Geçen hafta basına yansıyan ve 'partiye verilen iki bilgisayarın Başkan Mustafa Gül tarafından geri alındığı' yönündeki iddiaya cevap veren Hüsnü Ünal, "Bizim aramızda kesinlikle bir sorun yok. 3 Aralık'ta seçildim, 4 Aralık'ta göreve başladım. Göreve geldiğimde partiden 2 bilgisayarın götürüldüğü söylendi. Ama benim bu konuda bir şikâyetim yok. Bu tip karalama kampanyalarını basit insanlar yapar. Aydın, demokrat insanlar karalama yapmaz. Sayın başkanımız geçen günlerde ziyaretimize gelmişti. Ben de iadeyi ziyarette bulundum. İyi bir diyaloğumuz var. Bizim dostluğumuz yıllar öncesine dayanıyor. Birbirimizi iyi tanırız. Aynı partinin adamıyız, aynı ağacın dallarıyız. Bir hiçbir zaman art fikirli davranmadık. Bundan sonra da davranmayız. Benim için partim önemlidir" dedi.

'ARAMIZDA SIKINTI YOK'

Başkan Mustafa Gül de bu tip karalama kampanyalarının Cumhuriyet Halk Partisi'ni yıpratmak için yapıldığını kaydederek, "İlçe binasının televizyon, fotokopi makinesi, bilgisayar ne ihtiyacı varsa aldık. Partinin ilçe kongresi sürecinde delegelerin kaydı için bilgisayar lazım dediler. Seçim ofisimden geçici olarak 2 bilgisayar vermiştik. Seçimlerden 3- 4 gün önce bu bilgisayarları getirip seçim büroma geri bırakmışlar. Ben bu bilgisayarların birini gençlik kollarına, birini de kadın kollarını verdim. Yani yine parti hizmetinde kullanılıyor. Partiye bilgisayar lazımsa yarın 10 tane bilgisayar gönderirim. Bize talep geldikten sonra karşılarız. Yani konu saptırılmıştır. Bilgisayarları ne giderken, ne gelirken gördüm. Hayatımda böyle görgüsüzlük yapmam. Mustafa Gül zaten bonkörlüğüyle meşhurdur. Herhangi bir sıkıntı yok" diye konuştu.

'PARTİDE HALKLA BULUŞACAĞIZ'

CHP İlçe binasında halkla buluşmalar gerçekleştireceklerini de anlatan Başkan Gül, şöyle dedi:

"Geçmişte iki haftada bir cuma günleri partimizde halk günü düzenleyip halkımızın sorunlarını orada dinliyorduk. Bu haftadan itibaren de cuma toplantılarımıza yeniden başlıyoruz. Saat 14.00'ten itibaren halkımızın sorunlarını dinleyeceğiz. İki haftada bir müsait olduğumuz sürede bu buluşmalarımız devam edecek. Biz Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek hiçbir belde belediyemizi kapatmadık. Tekirova'da, Kuzdere'de, Arslanbucak'ta, Beldibi'nde, Göynük'te, Çamyuva'da ve merkez binamızda makamımız var. Hizmeti halkın ayağına götürüyoruz. Partimizde de halkımızla buluşarak sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz."

MECLİS ÜYELERİNE DAVET

İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, "Ben de tüm meclis üyelerimizi, aylık meclis toplantıları öncesi grup toplantılarını partimizde yapmaya davet ediyorum. Biz hepimiz Atatürk'ün izinde demokrat, devrimci ruhumuzla birlik ve beraberlik içinde ve dayanışma içindeyiz. Biz halkımız için, vatanımız ve ulusumuz için varız" dedi.

FOTOĞRAFLI