AYDIN'da, minibüsünde unutulan toplam 30 bin 800 lira parayı sahiplerine teslim eden Ufuk Türkeş, mayıs ayının örnek şoförü seçilerek, çeyrek altınla ödüllendirildi.

Efeler ilçesindeki Şehiriçi Özel Otobüsleri Kooperatifi bünyesinde toplu taşıma hizmeti veren Ufuk Türkeş'in 09 M 0207 plakalı minibüsünde, geçen mayıs ayında bir vatandaş 30 bin lira, bir başka vatandaş ise 800 lirasının bulunduğu cüzdanını unuttu. Paraları bulan şoför Türkeş, iki vatandaşa anında ulaşarak, teslim etti. Duyarlılığı takdir toplayan Türkeş, kooperatif yönetimi tarafından mayıs ayının örnek şoförü seçilerek çeyrek altınla ödüllendirildi. Şehiriçi Özel Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın'da her ay verilen bu ödül için mayıs ayında Ufuk Türkeş'in seçildiğini belirtti.

"BEN İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM"

Ödülünü Efeler Belediye Başkan Vekili Halis Günday ile İl Müftüsü Ercan Aksu'nun elinden alan Türkeş, "Ben bulduğum parayı sahiplerine teslim ederek insanlık görevimi yaptım. Benim yerimde kim olsa aynı davranışı gösterirdi. Beni altınla ödüllendiren kooperatif yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Burhan CEYHAN / AYDIN, ()

FOTOĞRAFLI