BAHÇE (Osmaniye), () OSMANİYE Valisi Ömer Faruk Coşkun, Bahçe ilçesinde köy, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.

Bahçe Belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, ilçe kurum müdürleri, il genel meclisi üyeleri, okul müdürleri de bulundu. Toplantının ilk konuşmasını yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra konuşan Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin ise Bahçe ilçesinin daha yaşanılabilir bir ilçe olması, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması için el ele verip beraber çalıştıklarını ifade ederek, bu çalışmalarda emeği geçen ve katkısı olan herkese teşekkür etti. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ise yaptığı konuşmada, milletin meselelerine çözüm üretmek için bir araya gelindiğini belirterek, ilçede yapılması planlanan ve yapımı devam projeler hakkında da bilgi verdi.  Vali Ömer Faruk Coşkun ise toplantıda şimdiye kadar Bahçe ilçesinde yapılan yatırımların değerlendirileceğini ve muhtarların, kurum müdürlerinin, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve okul müdürlerinin taleplerinin alınacağını ifade ederek, toplantıda ayrıca bundan sonraki süreçte kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülebilmesi, yapılacak olan kamu yatırımlarının koordinesinin de yapılacağını kaydetti. Vali Coşkun, toplantının ilimiz ve Bahçe ilçesi adına hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine son verdi. Açılış konuşmalarının ardından muhtarlar, ilçe kurum müdürleri, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin talep ve sorunları ile görüş ve önerileri alındı.
Bahçe ilçesinde, İl Özel İdaresi tarafından yapılan yatırımların büyük çoğunluğunun tamamlandığını da belirten Vali Coşkun, 2018 yatırım programında yer alan projelerin tamamını gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.  Toplantının sonunda katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Vali Coşkun, "Bundan sonraki süreçte kamu hizmetlerinin, yapılacak olan yatırımların verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için el birliği ile birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. Bir öncelik sıralaması yaparak ilçemizin bütün yatırım sorunlarını çözmek için gayret göstereceğiz” dedi.Vali Ömer Faruk Coşkun sözlerinin sonunda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin Bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekâtından da söz ederek, “Ordumuzun mansur ve muzaffer olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Hepimizin duaları bu yönde. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah."diye konuştu.

FOTOĞRAFLI