ANTALYA, () - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Antalyalıların Kurban Bayramını kutladı.

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Münir Karaloğlu, bir bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevinci içerisinde olduklarını kaydetti. Vali karaloğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mübarek Kurban Bayramınızı, en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın, şehrimiz, ülkemiz, tüm İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Milletçe zor bir dönemden geçtiğimiz şu günlerde, milli birliğimizi ve beraberliğimize daha da büyük bir önem vermemiz gerekmektedir. Şüphesiz her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da milli ve manevi değerlerimiz etrafında bütünleşerek milletçe, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendireceğiz. Milli birlik ve dayanışma içerisinde ülkemiz üzerine oynanan her türlü oyunu bertaraf edip, krizlerden uzak bir konumda, istikrar ve güven içinde geleceğimizi inşa ve ihya edeceğiz. Milletçe, 2023 hedeflerimiz, 2053 ve 2071 vizyonlarımız doğrultusunda kutlu yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz."

"Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman olduğu gibi bu bayramda da, karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması, dargınların barışması ve herkesin kardeşçe kucaklaşması en büyük temennimizdir. İnşallah, hep birlikte ve huzur içerisinde bir bayram geçirmeyi rabbimden niyaz ediyorum. Bu anlamda, Antalya Valiliği olarak, tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte şehrimizde her türlü önlemi aldığımızı, ilgili birimlerimizin bayram boyunca halkımızın hizmetinde olacağını bilmenizi isterim. Mübarek topraklarda hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabul olmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyor, tekraren tüm Antalyalıların ve her vesileyle şehrimizi teşrif eden tüm misafirlerimizin bayramını tebrik ediyorum."

FOTOĞRAFLI