MERSİN, () – MERSİN’in merkez Mezitli ilçesinde büyük ilgi gören halk gününde vatandaşlar talep ve sorunlarını anlatırken Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve beraberindekiler not aldı. 
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, göreve geldiği bu yana sürdürdüğü ‘Halk Günü’nü Davultepe Mahallesi’nde gerçekleşti. Yüzlerce vatandaşın katıldığı halk buluşmasında Başkan Tarhan, kendisine iletilen sorunları dinledi. Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcilerinin de eşlik ettiği buluşma öncesi Mezitli Belediyesi Davultepe Gönüllü Evi gönüllüleri, katılımcılara yemek ikramında bulundu.
Burada konuşan Başkan Tarhan, Mezitli Belediyesi’ni halkla birlikte yönetmek için yola çıktıklarını belirterek, "Her platformda vatandaşımızın görüş ve isteklerini alarak ona göre hareket ediyoruz. Her salı Mezitli ailesinin toplanma ve konuşma günü olsun istedik. Göreve geldiğimiz günden bugüne her salı halkımızla buluşuyor ve isteklerini dinliyoruz. Birim müdürlerimiz yanımda olduğu için vatandaşlarımızın istekleri anında not edilerek, çözüm için gerekli işlemlerin başlanmasını sağlıyoruz" dedi.
HALKIN BELEDİYESİYİZ
Mezitli Belediyesi’nin ‘Halkın Belediyesi’ olduğunun toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gördüğünü vurgulayan Başkan Tarhan, "Göreve gelirken söz verdiğimiz ‘Mezitli Belediyesi halkın belediyesi olacak’ sözünü gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Halk ile bir bütün olmak istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm çalışmalarda öncelik halkımızın mutluluğuydu. Bu mutluluğun artarak devam etmesi için bundan sonraki süreçte elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Halkımızın desteği ve güveni bizlere daha fazla güç veriyor. Bu güçle Mezitli’de aşamayacağımız hiçbir engel kalmayacaktır. Her geçen gün daha mutlu daha güçlü bir Mezitli olacaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI